KATEGORI: PC

ALLT SOM RÖR SPEL OCH PROGRAM, HÅRDVARA OCH TILLBEHÖR TILL PC (WINDOWS)

DIABLO ULTIMATE EDITION

Diablo IV Ultimate Edition

Titel: Diablo IV Ultimate Edition

Testat På: PC

Finns även på: Playstation 5, Playstation 4, Xbox x, och Series S, Xbox one,

Utvecklare: Blizzard Entertainment

Utgivare: Blizzard Entertainment

Genrer: Hack´n slash, Massively, Multipleyer Online Game, Äventyrsspel

Läge: Flerspelarspel

Serie: Diablo

Diabloserien är ett datorspel som kom 1996 som många i dag fortfarande tycker om. Spelet passar såväl äldre som yngre spelare. Om man ska spela Diablo så måste har en app för att får i gång spelet. När du kommer in i Diablo så får du välja på 4 stycken karaktärer. En av de här fyra karaktärerna är du själv. Innan spelet drar igång på riktig så kommer din karaktär att få göra några sidouppdrag. Din karaktär får då möta figurer som Lilth har återvänt till staden Santuary. Lilth är återkallad Santuaty med hjälp svart magi efter sin exil. En legend säger att Sanctuary skapades genom föreningen av en ängel och en demon. Och att deras ättlingar består mänskligheten som byggt byar, sedan städer och imperier och spridit sig över landet för att bilda världens kulturer och civilisation.

Handling

Ett kaos hotar att förtära Sanctuary. Där ondskan och gudlöst fortsätter att spridas. Många demoner och korrumperat vilda djur stövar omkring i landet helt okontrollerat. Den som härskar över den skräckinjagande och onda Lillih. Hon väcker brinnande drifter hos sin omgivning och sprider ett dessutom okontrollerat raseri ikring sig var en hon går. När Lillih/mörkret återvänder till fristaden vågar bara ett fåtal modiga möta henne. De är nu i behov din hjälp och de väntar på dig.

Grafik: 8/10

Spelet är bra och det ska va lite 90-tals Grafik Känsla

Ljud: 8/10

Ljudet är okej men det kunde bli bättre

Spelkänsla: 10/10

Spelet är väldigt roligt spel och man kommer in i spelet lätt

Spelbarheten: 9/10

Diablo är ett spel som ska vara på pc

Totalt: 9/10

Skrivet av stefan fischerström

WARHAMMER 40,000: CHAOS GATE - DAEMONHUNTERS

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters kommer år 2022 till dator det är bara den informationen som jag vet i nu läget

skrivet av stefan

BABY STORM

BABY STORM

GERDA: A FLAME IN WINTER TAR EMOT LIVAS STORY DLC

Liv`s Story DLC packet

Titel: Liva`s Story DLC

Finns även: på Nintendo Switch

Testat på: PC

Utgivare: Dot ´t Nod

Utvecklare: Dot ´t Nod

Genre: Berättelse, Rollspel, Äventyrsspel, Indiespel. Casual games

Don`T NOD Underhållning och utvecklaren Bird Island har släppt ett helt nytt DLC-storyline för Gerda Flame in Winter eftersom spelare kan uppleva Livas Story. Denna speciella berättelse sätter dig i en motståndsledares skor när du se henne slåss mot makterna efter att hennes man felaktigt arresterades. Teamet släppte också Modstand Bundle, som inkluderar både huvudspelet och den nya DLC paketet gör det perfekt att spela. Om du kan läsa mer båda nedan.

Modstand-paketet skapades för att visa upp två mycket olika kvinnors erfarenheter av andra Världskriget och för att berätta två olika historier, Gerdas och Livas. Gerda har levt ett lugnt liv som sjuksköterska och drivs in i motståndsrörelsen av motståndsrörelsen. Gestapos arrestering av sin man Anders. Hon är medkännande och försöker undvika konflikter där det är möjligt. Liva å andrasidan har varit medlem i motståndsrörelsen en tid. Efter ett misslyckat uppdrag samlas hennes team i Tinglev där hon kommer att behöva stå upp och leda dem till deras nästa kamp.

Livas Berättelse erbjuder spelaren en alternativ blick på ett krig genom ögonen på en annan sorts kvinna, en motståndsledare. Desperata och modfällda efter ett misslyckat uppdrag måste Livas team omgruppera, lappa ihop och slå fienden ingen med sabotage, infiltration, spioneri och till och med mord. I motsats till Gerdas empatiska tillvägagångssätt är Liva inte rädd för att använda våld med och går ofta på den tunna gränsen mellan rättvisa och hämnd. Spelare måste noggrant balansera hennes raseri mot fienden, plikt mot sitt uppdrag och sitt land, och ta hand om sina lagkamrater Händelserna i Livs berättelseutspela sig under veckorna fram till Anders gripande och början på Gerdas resa för att rädda honom. Varje berättelse är en fristående berättelse, och var och en av dem kastar lite ljus över den andra, så spelare kan välja att spela dem i vilken ordning de vill.

Grafik: 8/10

Grafiken är helt okej spel

Ljud: 7/10

Ljudet är bra

Spelkänsla: 7/10

Spelet har en bra historia

Spelbarheten: 5/10

Spelet är okej

Totalt: 8/10

Stefan Fischerström

DEAD BY DAYLIGHT

recension av spelet: Dead By Daylight

Titel: Dead By Daylight

Testat på: PC (Epic Games launchen)

Finns även på: PS5, PS4, Nintendo Switch, Android, MER.

Utgivare: Behaviour Interactive, Starbreeze, 505 Games, Deep Silver

Utvecklare: Behaviour Interactive, 505 Games

Genre: Survival horror, 4st överlevande mot 1 mördare.

Hej, jag heter Mattias och det är jag som har testat detta spel.

Jag har spelat spelet ganska länge nu och det händer att jag spela några matcher ibland nu,

spelet har rätt så rolig tema och karaktärer som de flesta känner nog igen sig från både skräckspel och filmer (serier) som Silent Hill, Resident Evil, Motorsågmassakern och Saw för att nämna några. Utvecklarna släpper nya kartor med nya gubbar några gånger per år.


Spelet har också events några gånger per år också som Halloween, jul osv där man kan låsa upp kläder och props till sina gubbar.

Här kommer min slutsats av:


Grafik: 7 av 10.

Grafiken är rätt så spänningsfullt som man kan ha. Killers fatalities i slutet kunde vara lite som Mortal Kombat.


Ljud: 8 av 10.

När man spelar med headset på kvällen då är ljudet verkligen inget fel på. Har hoppat ibland när mördaren är plötsligt bakom sin gubbe.


Spelkänsla: 8 av 10.

Jag spelar mest på PC så keybindsen funkar utmärkt men jag ha bara ändrat en key på mitt tangentbord.


Spelbarheten: 7 av 10.

Om man vill har ett spel med skräcktema att spela själv eller med kompisar så är detta spel, perfekt i mörkret.


Totalt: 8 av 10.

Det finns inte så många alternativ i denna genre så detta spel få mycket högt betyg.

skrivet av Mattias Classon