KATEGORI: PLAYSTATION / PS5

ARTIKLAR OCH RECENSIONER AV SPEL TILL SONY PLAYSTATION/ PS5.

ELEKTIKSIMULATOR

Spel Elektrikersimulator

Testat: på: PS5 finns på

Nintendo switch, Playstation 4 Xbox one, Microsoft Windows Xbox Series X och Series S

Utgivare: Take IT Studio

Utvecklare: Gaming Factory, Ultimate Games

Genrer: Simulatonsdatatorspel, Indiesspel, Casual Games

Elektrikersimulatorn är ett spel som erbjuder en unik spelupplevelse för dom som tycker om såna spel. Du ska bli en elektriker som ska göra små jobb i början och sedan utvecklas för att vara pedagogiskt. Det här fantastiska

spelet utvecklades av Taking IT Studio av spelet som släpptes första gången 2021 och nu kan du spela som en elektriker på konsoler.

I Elektrikersimulatorn kommer du att bli elektriker och fixa eller reparera många föremål och enheter. Enligt berättelsen om spelet är din pappa elektriker, och du har tagit honom som en förebild sedan du var liten. Din pappa kommer att lära dig grunderna för att vara elektriker.

För detta ändamål ska du reparera uttag och strömbrytare, dra kablar och fixa apparater i din verkstad. Utan tvekan har du massor av saker att lära dig om att vara elektriker, och elektrikersimulatorn ger dig denna möjlighet.

Först och främst erbjuder Elektrikersimulatorn en fantastisk simuleringsupplevelse för spelare. I detta avseende kanske du vill prova detta roliga spel. En annan bra anledning att spela detta fantastiska spel är att det erbjuds gratis! Du kan ladda ner spelet gratis och börja njuta av din tid.

Vi tror också att elektrikersimulatorn har fantastisk grafik. Om du undrar hur det känns att vara elektriker kan detta spel erbjuda dig det du letar efter. Om du gillar att spela den här typen av simuleringsspel

Betyg: 7/10

Skrivet av stefan fischerström

SLÄPPT TILL KOMMANDE FORSPOKEN

WOLVERINE ÄR PÅ VÄG

Då kommer vi snart kunna spela som Wolverine på Playstation 5. På gårdagens event så visades en 40 sekunders trailer upp där vi får se Wolverine sitta i en bar och göra sig redo för tjafs.

Inget releasedatum men med texten “In Development för Playstation 5” så låter det som att det blir Playstation 5-exklusivt kanske?

skrivet av stefan

DETTA ÄR EN EXEMPELTEXT

Det var en väldigt bra gårdag för alla Playstation 5-ägare. Många fina titlar utannoserades, bland dem är Marvel’s Spider-Man 2.

Det var inte alltför längesen som Miles Morales släpptes men det stoppar inte suget efter mer Spider-Man. Insomniac bekräftade under gårdagen att Marvel’s Spider-Man 2 släpps, dock kommer det inte släppas först 2023.

Även i detta spel verkar Venom vara spelets största fiende och vi får även en skymt av Kraken i trailern nedanför.

skrivet av Stefan

REMAKE AV STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC SLÄPPS TILL PLAYSTATION 5

går höll Sony sitt Playstation Showcase 2021 där de skulle visa upp en hel del nya spel till Playstation 5.

Först ut är en remake på Star Wars: Knights of the Old Republic.

Ryktena säger att det blir Playstation 5-exklusivt till en början för att sedan rulla ut på övriga plattformar.

Vi fick inget releasedatum men här nedanför kan ni se trailern som visades.

skrivet av stefan