XBOX ONE

AGE OF EMPIRES IV

Det närmar sig release av Age of Empires IV, närmare bestämt drygt en månad. 28 oktober smäller det och nu har vi fått hela 40 minuters gameplay att ta del av.

Jag ska erkänna att jag inte har kollat igenom hela klippet men av det jag kikade på så ser det sjukt bra ut.

28 oktober så släpps det till Steam och Xbox Game Pass PC.

skrivet av Stefan

FOOTBALL MANAGER 2022 SLÄPPS TILL XBOX GAME PASS DAG ETT!

Detta var verkligen någon som fick mig att jubla. Ni som lyssnat på våran podcast vet hur förtjust jag är i just Football Manager. Nu har vi fått bekräftat att Football Manager 2022 kommer att släppas till Xbox Game Pass dag ett!

Vi inväntar fortfarande information om vad som blir nytt till årets upplaga men tills dess får vi nöja oss med releasedatum 9 november och att det släpps till Xbox och PC.

skrivet av stefan

MASSVIS MED NY INFORMATION TILL KOMMANDE FORZA HORIZON 5

Forza Horizon 5 ser ut att bli galet bra enligt mig. Under E3 2021 fick vi se gameplay och det är utan att överdriva en av de snyggaste spel jag sett.

Igår hade Playground Games ännu mer att visa till sitt kommande bilspel.

För det första så fick vi en är en massa bilar som är spel bara För den som inte är så bilintresserad (som mig) så ger listan inte så jättemycket mer än att man känner igen märkena, men det kan vara kul för den som kan lite om bilar och kika igenom listan.

Singleplayer-läget som kommer kallas Horizon Adventure kommer att ha en hel del tävlingar och sidoutmaningar med alla möjliga miljöer. De berättar även att det kommer vara stora valmöjligheter för dig som spelare så det är bara att välja och vraka vilket lopp du vill köra istället för att bli inkastad i ett lopp som det varit tidigare.

Om du har en timme över så kan du se deras klipp här nedanför där de går igenom det mesta du behöver veta inför Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 släpps den 9 november till Xbox-konsolerna samt PC. Game Pass första dagen!

skrivet av stefan

HALO INFINITE

Då var det ÄNTLIGEN dags. Halo Infinite, som skulle bli releasespelet till Xbox Series X/S för drygt ett år sedan har blivit försenat, och försenat, och försenat. MEN, nu ska i alltså få lägga vantarna på spelet och det redan under detta år.

Så, ladda batterierna, för 8 december är det dags, och av allt att döma så släpps det dag ett till Xbox Game Pass.

skrivet av Stefan