XBOX SERIES X

TWIN MIRROR ÄR ETT ÄVENTYRSSPEL

Ju fler spel Dontnod Entertainment läger ut desto mer känns det som att Life Is Strange verkligen bara var en lyckträff. Utvecklarens senaste har lyckats med titeln Twin Mirror, är den bästa av partiet som man bli nästan meningslös av berättelsen, platta och intressanta karaktärer, och en bra prestanda går igenom detta narrativa äventyr med några brister

Huvudpersonen Sam Higgs som har återvänt till sitt tidigare hem Basswood för att fira minnet av det bästa vännen Nicks bortgång. Efter att ha druckit för mycket när han vaknade vaknar han nästa dag för att hitta sin skjorta täckt av blod. Detta leder honom in på vägen till att ha dödat någon i ett berusat tillstånd, så nu är det hans jobb att försöka rentvå hans namn och mellan och undersöka de misstänkta påståendena kring hans kompis död. Problemet är att om man spelet tar så stora kliv under och mellan scenerna som utgör den fem timmar långa genomspelningen att det kan vara svårt att hänga med i vad som händer ibland men det är ett bra spel och man tycker om att tacka.

Spelet utspelar sig som din typiska Dontnod-upplevelse med miljöer att rota igenom och handfull dialogval att göra som påverkar berättelsen och slutar i processen men det är intressant dom har använt Mind Place. Sam går in i en sorts alternativ verklighet där han kan sätta ihop brottsplatser för att få en bättre förståelse. Det är snyggt men inget du inte har sett tidigare Sherlock Holms titlar. Och medan ytterligare en twist ger huvudpersonen en fysisk manifestation av sitt undersamvete, är det mer än att hjälpsamt. Detsamma kan sägas om de flesta karaktärer i Twin Mirror, faktiskt.

skriv av Stefan

Grafik: 7/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 9/10

Totalt: 9/10

TINY TINA`S WONDERLANDS SOM BRODERLANDS-FAST FANTASY

Karaktären Tiny Tina Från broderlands får nu ett eget spel – ett borderlandskt fantastyäventyr kallad Wonderlands

2012 släppte Gearbox en väldigt speciell expansion till Borderlands 2 kallad Tiny Tina´s Assault on Dragon-inspirerad värld.

Nu är Tiny Tina tillbaka med ett helt eget spel som enligt Gearbox har Tiny Tina har varit under utveckling mer en tio år.

Det heter Tiny`s Tina Wonderlands och är enkelt uttryckt Borderlands i fantasymiljö, med en typisk Borderlandskt överdriven story, överdrivna karaktärer och förvånansvärt många skjutvapen för att utspela sig bland drakar och enhörningar (bland annat en som heter Butt Stallion)

Spelet finns bland annat på Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X samt Windows via Steam och Epic Games Store.

Grafik: 8/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström

OLYMPISKA SPELEN TOKYO ÄR TILLBAKA

De olympiska spelen är tillbaka, och den här gången är din chans till ära! Oavsett om spelar med vänner, eller med familjen eller satsar du på att ta guld på de globala topplistorna är detta ett partyspel som vem som helst kan plocka upp och börja njuta av! Och förbered dig på att släppa lös konkurrenten inom när du skapar din karaktär som en idrottare, så du kan anpassa deras färdigheter och välj den perfekta kostymen. Och varför ska vi vara nöjda sig med vanliga sportkläder när du kan stå i centrum som en pirat, eller en astronaut, eller en cowboy? Och välj mellan 18 olika roliga sportevenemang- från tennis och fotboll till 100 m, basket och boxning- det finns alltid ett rekord att slå och en poäng att göra. Jag personligen blev väldigt besviken på spelet var jag saknade sportkänslan i OS spelet.

Grafik: 6/10

Ljud: 5/10

Spelkänsla: 5/10

Underhållning: 5/10

Totalt: 5,6/10

Skrivet av Stefan Fischerström

CRUSADER KING 3

Nu kan äntligen spela livet som en kung på medeltiden och ta över ledarrollen i en adelsfamilj och utöka dess makt och rykte genom flera generationer. När en härskare dör ersätts den av en arvinge som kan ha väldigt annorlunda förmågor eller intressen, vilket tvingar dig att justera dina långsiktiga planer.

Spela som mästare på slagfältet och kross dina fiender, eller som listig hemlighetsmakare som använder sig av komplotter och gift för att nå sina mål- allt i ett och samma spel. Arrangera äktenskap, kämpa för din tro och etablera nya imperier i denna moderna klassiker som inte liknar något annat strategispel du har sätt

Välj bland annat bland annat på olika kungahus olika adelhus från alla möjliga områden och ända från Island till Indien och från Afrika till Polcirkeln.

Led en dynasti genom flera sekel och stärk din ställning för varje generation. Erövra nya riken och titlar för att befästa din plats i historien. Regera i fromhetens tecken och få stöd från etablerade religioner, eller skapa din egen tro och belönas med allt från evig berömmelse till fullständig förtappelse. Riddare, bondeuppror, vallfärder, plundrande av vikingar och upplev den sortens spänning och spektakel som bara medeltiden kan erbjuda.

Grafik: 8/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström

WEIRD WEST

Överlev och nysta upp de mystiska mysterierna i Werid West via dess ovanliga hjältars sammanvävda öden.

Upptäck en mörk Fantasy-version av vilda västen där sheriffer och banditer delar prärien med fantastiska varelser. Färdas genom en grupp atypiska hjältars berättelse och skrev in den bland legenderna med de beslut du tar i detta ogästvänliga land. Varje resa är unik och anpassad efter hur du väljer att agera en serie och ett äventyr med höga insatser där allt räknas och världen reagerar på de val som du gör. Bilda ett gäng eller dra ut ensam i den verklighetsfrämmande världen i Weird West och gör varje legend till din egen.

Grafik: 6/10

Ljud: 5/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 5/10

Totalt:7/10

Skrivet av Stefan Fischerström

TRIVIAL PURSUIT ÄR TILL BAKA

Trivial Pursuit har varit ett brädspel från början och kom från USA och det släpptes 1984 i Sverige. Och blev årets spel 1985.

Trivial Pursuit 2 ställer man sig i strålkastarljuset, som visa hur smart du är och du kan spela mot dina nära och kära och en rolig jakt på tårtbitarna och storsegern! Utmana spelare från hela världen och tävla mot dina vänner. och det finns hundratals nya frågor i spelet, och anpassa svårighetsgrader och ett mångsidigt karaktärsgalleri. Alla kan vara med och ha vansinnigt kull i den här fartfyllda tvprogramsupplevelsen.


Grafik: 6/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström

WARHAMMER VERMINTIDE 2

Warhammer: Vermintide 2 är en uppföljare till den kritikerrosade Vermintide. Det är dags att återbesöka den häftiga förstapersons Co-op släktfesten med en visceral och en banbrytande närstrid, som utspelar sig i de apokalyptiska i sluttiderna i krigshärjade Warhammer Fantasy battles världen.

Våra 5 olika hjältar har nu återvänt för att ta an ett ännu större hot de kombinerade krafterna från en illvillig och destruktiv kaosarme och den svärmande skaven horden. Förbered dig på att bli utmanad som aldrig förr när du och ditt team desperat försöker dom att överleva det aldrig sinande anfallet. Välj mellan 15 olika karriärer, och försök att klättra i talangträdet, och anpassa din arsenal för att passa din unika spelstil, kämpa dig igenom en myriad av fantastiska nivåer och utmana dig själv i vårt ny nya spel. Det enda som står mellan totalt nederlag och seger är du och allierade. Om du faller så kommer imperiet att göra det.


Grafik: 8/10

Ljud: 8/10

Spelkänsla: 9/10

Underhållning: 9/10

Totalt: 9,8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

DAWN OF MONSTER

Dawn of the Monsters är Way Forward nyaste spel, Double Dragon Neon) och 13am Games (Rainbow, Double Cross) som handlar om stora monster (kaijuu) pucklar på varandra. Om du någonsin spelar som King of the Monsters eller ett antal av de Godzilla spel som finns så vet du precis vad det är på tal om. Aktionen skrollar dessutom i sidled och har stöd för sällskap (alltså mer beat ém up/brawler än arenaslagsmål). Du och din polare kan med andra ord puckla på monster tillsammans.

Värden i Dawn of the Monsters vår egen, och Dawn är en agentur som skyddar från ankommande attacker från Nephilim alltså fiendemonster. Alla monster du kommer kunna spela som tillhör Dawn och verkar vara unika (kanske potential för Toho orienterad DLC i framtiden?). de fyra spelbara bär namn som megadon, Ganira, Aegis Prime Tempest Galahad. I grundspelet utlovas över 35 uppdrag att spela dem, och de utspelar sig överallt från japan till Kanada

Dawin of the monsters kommer på konsolerna. PC, Playstation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One och Xbox Series X|S.

Grafik: 4/10

Ljud: 5/10

Spelkänsla: 6/10

Underhållning: 6/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS

Möt Alex Chen

Alex Chen har sin ”förbannelse”: den övernaturliga förmågan att absorbera och manipulera andras starka känslor. När hennes bror dör i en trakisk olycka måste hon omfamna sin flyktiga kraft för att hitta sanningen till hennes bror död och avslöja det mörka hemligheter som ligger begravts i staden

Det är inne i bergen i Colorado som en liten stad heter Haven Springs, som är en liten gruvstad som fylld med skönhet och mystisk. Som Alex kommer att upptäcka de chockerande hemligheterna bakom din brors död i ett känslomässigt berg och dalbana av ett äventyr, med hjälp av din psykiska kraft av empati för att förändra ödet och förändra liv.


Grafik: 7/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 9/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 8,9

Skrivet av Stefan Fischerström

THE QUARRY FINNS PÅ ANDRA KONSOLER MED

The Quarry är ett interaktivt drama-skräckspel. Spelarna ta kontroll över nio tonåringar som ska ut i skogen och där måste överleva sin sista natt på Hackett´s Quarry När solen går ner på sommarlägrets sista dag, så arrangerar några tonåringar själva på egenhand för att festa och har roligt inga barn eller vuxna är med och det finns inga regler. Saker och ting tar en snabb en vändning till det sämre. Det är något som vill inte att dom inte ska vara på Hackett´s Quarry som jagar dom och deras festplaner bytets ut till en oförutsägbar natt och skräck. Vänligt skämt och flirt ger vika för ett beslut på liv eller död, när relationer byggs upp eller går sönder under påfrestningar av ofattbara val.

Grafik: 9/10

Ljud: 8/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 9,5

Skrivet av Stefan Fischerström

FIREGIRL-HACK´N SPLASH RESCUE DX

Du är en titelfigur Firegirl och stadens enda hopp. Till dom mystiska bräderna som har dyker upp överallt och det är upp till dej att släcka bränderna, finns rätt på sanningen och hitta den skyldige. Varje bana spelas under tidspress där det gäller att hitta alla offer som är i fara innan byggnaden rasar ihop. Samla pengar och uppgradera din utrustning, skaffa medaljer och hyr in ny personal.

Hack´n Slash-genren kan känna är väldigt uttjatad och det går inte att göra så mycket mer än just hacka och hugga ner fiender som ställs i din väg. Så när Firegirl: hack´n Splash Rescue DX dök upp på redaktionen så alla blev nyfiken på spelet var det rätt eller fel.

Grafik: 5/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 6/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

TURBO GOLF RACING ÄR ETT BRA OCH ROLIGT I KORTA SKUR MED XBOX GAME PASS

Ett av till Xbox Game Pass den är veckan som gick under radarn var Turbo Golf Racing, som lanserades torsdagen den 4 augusti på Xbox Pass vilket betyder att det kommer att förbli i tillgång tillstånd under en tid.

Som ett resultat är det här inte din typiska recension vi kommer inte att göra poäng eller något liknande för nu, eftersom spelet kommer att förändras avsevärt under de kommande 12 månaderna eller hur trå ni det hänger kvar

Så vad är Turbo Golf Racing för spel i egentligen? Det är i huvudsak en sammanblandning av Rocket League, ett racingspel och ett golfspel, där ditt mål är att slå en överdimensionerad boll nerför en golfbana och stoppa den i hållet före alla andra. Du tävlar med upp till åtta andra Onlinespelare i tre lagom stora rundor, och din slutposition av gör vilken typ av belöning du får. Det finns med ett gratis Season Pass-struktur för att låsa upp nya tillägg till fordon och din boll, och även ett Power Core-system där du kan tillämpa maximalt två uppgraderingar som Ökad boosthastighet och förmågan att göra bollen studsare.

Grafik: 5/10

Ljud: 5/10

Spelkänsla: 5/10

Underhållning 7/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

BYGG DIN EGEN SKOLA

Bygg dina drömmas universitet med Two Point Campus. Simen med en twist från skaparna av Two Pont Hospital. Bygg och anställ personal och driv en akademisk institution fullspäckad med vilda kurser. Snarare än typiska akademiska rätter, njuter eleverna i two pont County av en rad vilda och underbara kurser: från Knight School (hej vi måste alla oss tornerspel någon gång i livet) till salivatorisk gastronomi, där dina elever kommer att bygga aptitretande hopkok som en Jättepizzor och enorma pajer.

Låt oss får känna eleverna på djupet, utforska deras individuella personligheter. Och deras önskemål och behov. Håll alla glada och nöjda med klubbar, sällskap, spelningar Omge dem med vänner, hjälp dem att utveckla relationer, förse dem med pastoral omsorg och se till att de har rätt mängd livsglädje för att utvecklares till otroliga individer som kommer att göra arvet från ditt universitet till en kollaps allt är upp till dig.

Grafik: 7/10

Ljud: 7/10

Underhållande: 9/10

Spelkänsla: 8/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

KOM IN I RESTAURANGVÄDEN

Upplev restaurangmatlagningens värld i ett välpolerat, realistiskt kök. Använder ugnar, bensinsäll. Kastruller, stekpannor, skålar, och tallrikar. Allt du behöver. Och förbered dussintals verklighetstrogna ingredienser från grönsaker till fisk till biffar och fågel för att laga över trettio riktiga rätter.

Grafik: 7/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

VI TA EN TITT PÅ VAD VISA PÅSTÅR ÄR ÅRETS BÄSTA SPEL

Sam Barlow är tillbaka med ett ytterligare ett FMV-spel alltså som baseras på riktiga videoinspelningar- och baserat på de recessioner som trillat in verkar som immortaliy var ingen fullträff, Han har bland annat skapat Her Story och Telling Lies, och även denna gång kretsar den huvudsakliga spelmekaniken kring att gå igenom videomaterial för att hitta ledtrådar och komma underfund med vad som har hänt.

Handlingen kretsar kring den fiktiva skådespelerskan Marissa Marcel, Under sin karriär var hon med i tre olika filmer som aldrig släpptes, och nu är hon försvunnen. Kvar finns det nyupptäckta videomaterialet från hanns filmtrilogi, som spelaren får undersöka och klippa i.

Grafik: 7/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 6/10

Underhållning 6/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

TEENAGE MUTANT NINA TURTLES: THE COWABUNGA COLLECTION

Gillar du att få mycket för pengarna och retrospel? Isåfall kommer du förmodligen älska The Cowabunga Collection, en samling med inte mindre än 13 olika Turtles-spel. Här finns verkligen allt för Turtles-fanatikern, från klassiska arkadspel, NES, Gameboy, Super Nintendo till Sega Megadrive.

Samtliga spel i samlingen är så kallade beat-em-ups, där fokuset ligger starkt på multiplayer. Givetvis kan du också spela igenom spelen solo, men det rekommenderas att du letar upp tre vänner så att ni kan gå in i varsin roll som de muterade sköldpaddorna.

The Cowabunga Collection är ett måste för dom som växte upp med dessa spel och för den som är ett fan av den här genren, Alla spel har kanske inte åldrats perfekt, men vissa har stått pall mot tidens tand och är lika fantastiska som när de en gång släpptes.

Grafik: 5/10

Ljud: 5/10

Underhållning 7/10

Spelkänsla: 7/10

Totalt: 8/10

Testat på Xbox

Finns på alla plattformar

Tack till Toll Relations för koden


Skrivet av Stefan Fischerström

SLIME RANCHER 2 ÄR TILLBAKA IGEN

Slime Rancher 2 är en uppföljare på det prisbelönta, storslagna original spelet som har njutits av mer en 10 miljoner fans värden över. Fortsätt Beatrix LeBeaus äventyr när hon reser till Rainbow Island, ett mystiskt land fullt av gammal teknologi, och okända naturresurser och en lavin av vicklande, jiggling. Och nya slem att upptäcka

När Beatrix försöker reda ut öns hemligheter och avslöja dess verkliga syfte kommer hon att bygga rancha och odla i vacker vinterträdgård, vars glittrande glasväggar ger henne full utsikt över det prismatiska paradiset som hon nu kallar hem.

Och det finns inga online eller multiplayer läge

Tack till Monomi Park för koden

Grafik: 6/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 6/10

Underhållning 7/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

DE DÖDAS HUS: REMAKE

House of the Dead- remaked som har lanserades till alla konsoller denna månad. Utvecklaren heter Forever Entertainment

Om du vill veta mera om The House of the Dead serien så kom första spelet 1997 som är ganska troligen rekreation av zombie-järnvägsskytten från 1997 för bättre eller sämre för Forever Entertainment verkar har tagit lite kreativ frihet när det gäller att anpassa arkadklassiker för moderna publiken; Utöver dess ”moderna grafik och kontroller” det ser ut som huset är ofarligt men det tillhör de döda, du kommer ihåg från svagt upplysta arkadspelet från 90-talet. Du täcker fortfarande zombies på en skena genom samma fyra olika nivåer och det finns en chef på alla nivåer.

Förutom det färska färgskiktet, innehåller House of the Dead-remaked och man kan spela 2-spelare eller co-op, eller flera spelare ett nytt fotoläge, prestationer, en armory med låsbara vapen, ett Horde-läge och ett fiendens galleri. Spelet på Xbox är ett mycket roligt spel som Forever Entertainment har gjort.

Grafik: 4/10

Ljud:6/10

Spelkänsla: 6/10

Underhållning: 6/10

Tack till Forever Entertainment för koden

Totalt: 7/10

Skrivet av Stefan Fischerström

FOTBOLL MANAGER 2023

Titel: Fotboll Manager 2023

Testat på: Xbox pass

Finns även på Iphone/Pad, PS5, Switch, Xbox One, Xbox, Series X

Utvecklare: Sports Interaktive

Utgivare: Sega

Genrer: Sportspel Ekonomisimulator

Football Manager har funnits sedan 2004 det kom först till PC om man tycker om football manager spelserien som har funnits snart i 19 år

I football Manager 2023 handlar det inte bara om att välja rätt taktik eller att skapa ett lag. Det handlar om att anta utmaningar och bryta ny mark när du etablerar din egen stil. Fördjupa dig i oöverträffat djup och detaljer när du tar ansvar för din klubb. Du kommer att ansluta dig till eliten genom att skriva din egen historia.

Har kommer min slutsats av:

Grafik: 7/10

Grafiken har blivet bättre

Ljud: 5/10

Ljudet är lite tråkigt när du spela matcher

Spelkänsla: 8/10

Spelkänslan är väldigt roligt spel man fasar väldigt lätt i spelet

Spelbarheten: 8/10

Jag spelar nästan vare dag

Totalt: 9/10

Spelet är väldigt bra spel

Skrivet av Stefan Fischerström

MONSTER HUNTER RISE

Titel: Monster Hunter Rise

Testat: på Xbox Pass

Finns även på Playstation 5, PC, Playstation 4, Switch, Xbox one, Xbox series X

Utgivare: Capcom

Utvecklare: Capcom

Genre: Rollspel, Action RPG

Anta alla utmaningen och gå med i jakten på Beläget i den nya ninjainspirerade i landet Kamura villäge, och utforska frodiga ekosystem och kämpa mot olika skräckinjagande monster för att bli den ultimata jägaren. Det har gått en halvt sekel sedan den senaste olyckan inträffade, men ett skrämmande nytt moster väntar på dej när dom har höjt sitt huvud och hotar att kasta landet i kaos igen. Du kan jaga som solospelare eller i en fast med vänner för att tjäna belöningar som du kan använda för ett skapa ett stort utbud av olika vapen och rustningar. Helt nya spelsystem som den ett högtflygande och din huvudkamrat Palamute kommer att lägga till spännande nya lager till den redan robusta som Monster Hunter är känd för.

Grafik: 6/10

Grafiken är väldigt bra gjort och färgglatt men man vill ut och strida

Ljud: 6/10

Ljudet är lite tråket tycker jag

Spelkänsla: 7/10

Kontrollen är att man ska göra massa saker om man vill

Spelbarheten: 8/10

Spelet i sig är ganska svårt spel tycker jag men det är et spel som man ska spela Lan

Skrivet av Stefan Fischerström

PERSONA 4 GOLDEN

Titel: Persona 4 Golden

Testat på: Xbox Pass

Finns även På PC, Playstation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox Series X,

Utvecklare: Sega, Atlus

Utgivare: Atlus, Sega

Konstiga rykten om midnight Channel spred sig sakta genom landsbygdsstaten inaba, huvudpersonens nya hem, precis när en kedja av mystiska mord börjar. När huvudpersonen och hans lagkamrater jagar sanningen. Finner de att de öppnar dörren till en annan värld. Inba. En lugn stad på landsbygden i japan. Sätter scenen för spirande tonåren i persona 4 Golden. En berättelse om att bli myndig som sätter huvudpersonen hans vänner på en resa som startade en mordutredning som du ska lösa en kedja av ouppklarade mordfall. Utforska att möta släktingar, känslor av tillhörighet och till och med konfrontera den mörkare sidan av dig själv.

Grafik: 5/10

Grafiken är rätt dåligt spel

Ljud: 5/10

Väldigt jobbigt att det är samma musik hela tiden

Spelkänsla: 6/10

Kontrollen är bara att trycka på en knapp nästan

Spelbarheten 5/10

Själva spelet är rätt så tråket spel

Totalt: 7/10

Skrivet av Stefan Fischerström

HI-FI RUSH

Titel: Hi-Fi Rush

Testat: På Xbox Pass

Finns även på PC

Utvecklare: Tango Gameworks

Utgivare: Bethesda Softworks

Genrer: Rytmspel, Hack ´n slash

Känn rytmen när wannaberockstärnan Chai och hans brokiga skara rebeller slåss mot ett ondskefullt cybernetiskt megaföretag i rymdbaserade strider Tango Gameworks studion som ligger bakom The evil Within och Ghostwire Tokyo, har skapat Hi-Fi Rush, ett helt nytt actionspel där karaktärerna, världen och striderna synkas med musiken

Chai blir kallad efter ett experiment av misstag smälter samman med en musikspelare med hans hjärta. Nu måste han kämpa för sin frihet i en vackert animerad värld där allt plattformsspel, fiendeattacker och till med prat- är synkat till musikens takt

Besegra arméer av företagsdrönare och faktiska robotar i tillfredsställande och rytmbaserade strider. Synka dina attacker för att aktivera Beas Hits, superstarka specialförmågor, och kombination attacker med dina polare vill du glänsa slåss i takt med musiken för att försäkra dina färdigheter och plocka hem s-rankningar

Grafik: 6/10

Grafiken är rätt så roligt spel som man kan falla för

Ljud: 7/10

Det är väldigt passande musik

Spelkänsla: 8/10

det är ett roligt spel om man tycker om musik

Spelbarheten: 8/10

Själva spelet är ett bra tidsfördriv mellan något och några andra spel

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström

ARVET FRÅN HOGWARTS

Arvet Fån Hogwarts

Titel: Arvet från Hogwarts

Testat: på Xbox

Finns även på: PC, Playstation, Xbox One, Xbox Series X

Utgivare: Warner Bros Interacive Entertainment

Utvecklare: Warner Bros Games

Genre: Actionäventyr, Open-World, Rollspel, Western-stil

Lev det oskrivna regler i Hogwarts Legacy är ett uppslukande actionspel som har RPG med en öppen värld som utspelar sig i världen som först introducerades i Harry Potter-bökerna. Nu kan du ta kontroll över händelserna och skapa ditt eget äventyr i trollkarlsvärlden. Ge dig ut på en resa genom välbekanta och några nya platser när du utforskar och upptäcka fantastiska vidunder. Anpassar din karaktär och pysseldrycker. Behärskar olika trollformel och uppgradera talanger och lir en stor trollkarl du vill vara.

Upplev Hogwarts på 1800-talet. Din karaktär är en elev som har nyckeln till uråldrig hemlighet som hotar att slita söder trollkarlsvärlden. Du har fått en sen antagning till Hogwarts skola för häxkonst och trolldom och upptäcker snart att du inte är någon vanlig student: du besitter en ovanlig förmåga att uppfatta och behärska antik magi. Bara du kan bestämma om du vill för frestelsen av olycksbådande magi.

Upptäck känslan av bo på Hogwarts när du gör allierade, slåss mot mörka makterna och trollkarlar och i slutändan avgör trollkarlsvärldens öde. Ditt arv är vad du gör det till

Grafik: 9/10

Grafiken är väldigt bra gjort man kan säja man tittar på film

Ljud: 8/10

Ljudet är bara men det kan bli bättre

Spelkänsla: 8/10

det är väldigt roligt spel man kan sitta i flera timmar

Spelbarheten: 8/10

Hogwarts håller ihop jättebra

Totalt: 10/10

Skrivet av Stefan Fischerström